• October 2021
  M T W T F S S
       
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 •  
 •  
 • Home
 • /Serviciul de Monitorizare si Interventie Rapida

Serviciul de Monitorizare si Interventie Rapida

       S.C. VIGILENT SECURITY S.R.L. ofera clientilor servicii de securitate prin monitorizarea permanenta a sistemelor de alarma si interventie rapida cu echipaje mobile. Acest serviciu este compus din doua compartimente separate:

1. Monitorizarea permanenta a sistemelor de alarma.

Monitorizarea presupune preluarea permanenta (24 ore din 24 ore) a semnalelor transmise de sistemul local de alarma catre Dispeceratul S.C. VIGILENT SECURITY S.R.L. si gestionarea acestora in functie de tipul de semnal.

Dispeceratul S.C. VIGILENT SECURITY S.R.L. permite monitorizarea oricarui tip de sistem de alarma, are posibilitatea de a conecta un numar nelimitat de abonati si este gestionat de dispecerii centrului de alarma cu o buna pregatire profesionala si avizati conform Legii 333 / 2003.

S.C. VIGILENT SECURITY S.R.L. monitorizeaza in prezent peste 900 de abonati.

2. Interventie rapida.

Presupune deplasarea rapida a echipajelor de interventie la obiectivul monitorizat in caz de alarma.

Agentii departamentului de interventie constitue corpul de elita al societatii prin calitatile fizice si psihice deosebite ca urmare a pregatirii teoretice si a antrenamentelor riguroase. Echipajele dispun de automobile inscriptionate si au in componenta agenti de interventie calificati si dotati corespunzator: baston sau tomfa, spray lacrimogen, vesta de lupta, aparatori, casca de protectie, pistol glont, statie emisie receptie, telefon mobil.

Echipajele de interventie efectueaza serviciul in puncte fixe de stationare, in zonele apropiate obiectivelor monitorizate si prin patrulare pe trasee prestabilite. In permanenta unul dintre echipaje se constitue in rezerva operativa pentru situatii speciale (alarme concomitente, defectiuni tehnice ale mijloacelor de transport, etc.).

De ce sa alegeti S.C. VIGILENT SECURITY S.R.L.

Pentru ca punem la dispozitia dumneavoastra:

       Experienta unui serviciu furnizat celor peste 1000 de clienti activi ai nostri;

       Cele mai numeroase si rapide echipaje de interventie alocate;

       Distribuirea atenta a acestora ne permite ca interventia la alarma sa fie de cateva minute (1-5 min.), indiferent de zona;

       Agentii de interventie sunt atent selectionati si bine instruiti, detin atestat eliberat de politie, certificat de absolvire a cursului de calificare profesionala si avizul politiei portarma;

       Echipamentul personalului de interventie performant;

       Mobilitate foarte mare asigurata de echipaje moto;

       Dispecerta performant, capabil sa monitorizeze non-stop un numar infinit de locatii si sa alerteze instantaneu echipajele de interventie.